玉露とは緑茶の最高峰を指します。その製法は手間暇を掛けて、新芽が出始めてから葉に日光をあえて10%程しか当てず、『テアニン』というアミノ酸を多く含む茶葉にしたものです。
そこから生み出される味わいは、深くコクがあり甘みを感じられるものとなるのです。
玉露の茶葉を石臼でさらに細かい粉末状にして、そこにサクサクのクランチと、玉露とホワイトチョコレートを合わせタブレット状にしました。
オリジナル玉露のショコラを楽しんで頂きたいと思います。
Gyokuro means the best of green tea. Its manufacturing requires a great care. After a sprout comes out, their leaves are adjusted to get only 10% of the sun which increases a kind of amino acid, called theanine in the leaves. This adds rich taste and sweetness. Gyokuro tea leaves are processed until finely ground in a grindstone which keeps a great aroma in the chocolate. Enjoy the harmony of crispy crunch, white chocolate and the authentic green tea.